« Back to the Turks Worldwide (Turkish Community of S... Forum

Neden çoğu ünlü problematik

Veya fetöcü

Ve niye böyle insanlar aşırı absürt bir şekilde çok başarılı oluyorlar

Nie yani nedwn

Report Topic

3 Replies

Sort Replies:

Reply by Chorline

posted

Bence populizm yapmayi iyi bildikleri icin populer oluyolar. Cogu insan kendi fikirlerine sahip olma riskini almaktansa populer olan neyse ona inanmayi seciyor. Ya kendi fikrin olmasi biraz korkutucu bisi olabilir bazen. Bide denk geldigi oluyor. Bide tabii feto gibi olusumlar yuksek yerlere sizdigi icin bu insanlarin goz onune cikmasi daha kolay oluyor torpil sebebiyle

Permalink Report Reply

Reply by TurkishDelight

posted
updated

Tr de zaten reis i elestirince bile fetöcü damgasini yiyon simdi deniz göktas a da yorumlarda fetöcü diyolar bence bu etiket cok hizli yapistiriliyor (genelde de hep muhaliflere mk)

Ama yine de tr de cogu ünlü cidden bozuk cikiyor ya ama genelde hep böyle önce bi tane ünlü oluyor sonra digerlerini de ünlü ediyor (sezan aksu da galiba sebnemi ünlü etmis glb) Teoman falan da bana öyle geliyor ztn postunu falan sebnem likelamisti. Ya da sinav sorularini veriyorlar ya bazilarina, sonra onlar da karsiliginda bisey yapiyor ayni mantik yine bence. Torpil bi de. Yani ya torpil kullaniyorlar ya da MAGA/aktrol oluyolar sonucta muhalif olup ne kadar ilerleyebilirsin ki? Göz altina alinmalar vs iste hep. Ama torpil de cidden göz ardi edilemeyecek kadar büyük. 

Ve bence cidden fetöcü olmayan ünlüler de bu tiplere ses cikarmayip insta da falan takipte kalinca onlara da ayni iftira atiliyor, e atilir tabi yani bi oyuncuysan ve takip ettigin bi oyuncu bozuk cikarsa cik takipten ne biliyim uzaklas, kendini ayir yani tabii sana da deriz o zaman. Hos bu konuyu acip kariyerlerinden de olabilirer sonucta devlet de onlari korumayabilir, onlarin kimi korudugu belli ztn.. Ya sevdigim sanatcilarin mal cikasi beni cok youryor like "lütfen cizgini korur musun?" ... Cinnetlik ya rahat rahat dinleyebildigim tek sanatci Duman walla, manga hakkinda da vardi olaylar yok ferman o bu offfff (yine de yagmuru cok seviyorum askm o benm xoxox) ...

Permalink Report Reply

Reply by Egoist kaplumbağa

posted