« Back to the Turks Worldwide (Turkish Community of S... Forum

spacehey ile nasıl tanıştınız

Ben başlayım. 11. sınıf falandım galiba, bi arkadaşım gotik ve 2000ler renkli estetiğini seviyodu (ben de seviyorum). Sonra derste telefonu yine vermemiş aşağıdan bakıyo, kafamı bi uzattım ve işte sonsuz kişiselleştirebileceğim, niş bir kitlesi olan nostaljik bir sosyal medya platformu bulmuştum. Profili mor, birsürü gif sticker vardı ve özellikle de aynı zevklere sahip insanların olduğu biyer gibi gözüküyodu. Dedim bunun adı ne o da anlattı falan kitlesi çok yok ama iyi baya falan. Ben de öyle açtım ilk gün zaten açınca bütün gün profil yapmıştım. 

Siz de anlatın çünkü hype olan bir yer değil spacehey, mutlaka ilginç bir başlangıçtır herkes için

Report Topic

3 Replies

Sort Replies:

Reply by TurkishDelight

posted

Benimkide biraz benzer, Tumblr da ya da Pinterest te su Blinkieleri görünce kesfettim, bu Blinkielerle ne yapiyorlar diye düsünmüstüm önce myspace i sonra da burayi kesfettim. Zaten Tumblr i cok seviodum böyle blogunu kisisellestirebildigin icin fln spaceheyi de kesfedince yeni favorim haline geldi. 

Burayi sevmemin ikinci nedeni de artik ai sloptan bikmis olmam. Yani evet söyle bi tassak falan gecioruz ama bi yandan da can sikici (ing klavyeyle yazinca böyle oluyo ama saka maka can sikici ayni zamanda ahahhsahsjjfikj) ,,yani death internet theory falan, burda gercek insanlar var ve new school sosyal medya platformlari gibi degil yani su kaydirmali videolar falan. Bu yüzden burayi kesfeder kesfetmez bayildimm (bi de nostalji hissi coksel)

Permalink Report Reply

Reply by omerbatu41

posted

2024 yılında frutiger aeronun patlama yaşadığı zamanlarda tanıştım

Permalink Report Reply

Reply by zipiQ

posted

2,5-3 sene önce karşıma bir video çıkmıştı, işte spacehey profilini nasıl özelleştirebileceğimizi anlatıyordu merak edip websiteden giriş yapmıştım. Layout kısmı beni büyülemişti ilk başta basit bir layout yapmıştım ama yaklaşık 10dan fazla hesap açıp kapattım hehe..

Permalink Report Reply