Heyyy millet, SpaceHey in ilk Türk Rock Metal grubunun tanisma postuna hos geldiniz!! Bu sorulari cevaplayarak kendini tanitabilirsin!
1. İsmin / nickin? - Turkish Delight
2.Nereden katılıyorsun?
- Almanya ama Izmirliyim
3.En sevdiğin Türkçe rock/metal grubu?
- Hmmm Galiba en cok Hayko Cepkin ve Duman dinliyorum
4.Seni bu müziğe bağlayan ilk grup ya da şarkı?
- Duman! Ailem de Duman dinliyor bu yüzden kücüklgümden beri onlari taniyorumm
5.Son zamanlarda en çok dinlediğin şarkı?
- Hayko Cepkin-Siren (Tanisma Bitti albümünün tamami)
6.Anadolu rock hakkında ne düşünüyorsun?
- Cok seviyorum ve Kültür ün bir parcasi olarak görüyorum
7.Klasik mi modern mi? (80’ler–90’lar vs yeni dönem)
- Galiba daha cok yeni dönem dinliyorum ama arada eskilerden de dinliyorum
8.En sevdiğin albüm?
- Ay bir sürü var. Cok Duman dinliyorum genelde, bütün albümlerini seviyorum bi de su aralar cok Hayko Cepkin-Tanisma Bitti (klasik) dinliyorum. Bir de MFÖ nün M.V.A.B . Son olarak Baris Manco nun Hal Hal ve Bien Fait Pour Toi albümü.
9.Seni aşırı duygulandıran bir şarkı var mı?
- Offf belki biraz klise ama Bal :D anisi var, bi deee Uzun Geceler-Pilli Bebek (Pilli Bebegin cogu sarkisi) niye bilmiyorum yaa anisi var jdjdcnmks
10.En sevmediğin müzik klişesi?
- Metal Müzikle ilgili ya da emo, punk, metal gruplari hakkinda olan klişeslerin tamamindan nefret ediyorum. #Stop Labeling Peope
11.Yerli mi yabancı mı (ya da karışık)?
- Karisik, ikisini de dinliyorum ama ruh halime göre degisebiliyor.
12.Şu an ruh halini anlatan bir şarkı?
- Duman-Sarhos, ruh halimi cok anlatiyor diyemem ama arkadaslarla müzikli bi gece fena olmazdi
13.En son keşfettiğin grup?
- Hmm aslinda zaten popülerler ama ben yeni dinlemeye basladim, Altin Gün. Böyle cok tarzim degil ama arada iyi gidiyor.
14.En çok hangi platformdan müzik dinliyorsun?
- Spotify!
15.Daha çok melankolik mi sert mi dinlersin?
- Ikisini de dinlerim ama daha cok melankolik.
16.Bir grubu sevmeyi bıraktığın oldu mu?
- Sevmeyi biraktigim bir grup yok ama artik daha az dinledigim bir grup var, Athena. Aslinda seviyorum sadece dinleme perileri cok gelmiyor ama konsere gelseler giderim yanii :D
17.En sevdiğin albüm kapağı/kapaklari?
- Hayko Cepkin-Askin Izdirabini ve Tanisma Bitti, Mor ve Ötesi-Dünya Yalan Söylüyor (sade ama güzel, jilettt) Sebnem Ferahin tüm albüm kapaklari
18.En çok dinlediğin dönem (90’lar / 2000’ler / günümüz)?
- Daha cok günümüz sadece arada eskilerden biraz dinliyoum.
19.Burada biriyle müzik zevkin çok uyuşursa ne yapmak isterdin? (playlist, sohbet, öneri vs)
- Sohbet Muhabbett
20.Bu grupta en çok hangi tür paylaşımları görmek istersin?
- Türkce Rock & Metal le ilgili her seyy
21.Burada tanışıp arkadaş olabileceğini düşünüyor musun?
- Tabii!
22.En çok hangi ruh halinde müzik dinlersin?
- Her ruh halinde dinlerim walla (bagimliyim)
23.En son dinledigin (ya da su an dinledigin) sarki? (Türkcer rock ya da Metal parcasi tabii ki)
- En son Mor ve Ötesinden Re caliyordu, simdi de Vega Bu Sabahlarin Bir Anlami Olmali calmaya basladi.
24. Türkce Rock dinlerken en çok ne yaparsın? (yürümek, yazmak, yatmak, düşünmek vs)
- Kulakligimi hic cikarmadigim icin tuvalete giderken bile müzik dinliyorum... Ama bazen hicbir sey yapmadan duvara bakarak bile dinliyorum neden bilmiyorum
25.Bir şarkıyı hatırlatan bir yer, an ya da kişi var mı?
- Bir sarkiyi mi?? Her sarkiyi hatirlatan bir kisi, ani, fotograf ya da yer var AHSJLDSJLJLLDKFVNM Ama enn özeli benim icin Duman cünküüü bana Kusadasini ve cocuklugumu hatirlatiyooorr.
Sıra sende !!! Soruları kopyala ve cevapla!!!